Skip to content

het kantoor

Kolder Vorsselman Advocaten is opgericht door Arvin Kolder en Armin Vorsselman. Inmiddels hebben zij samen meer dan dertig jaren ervaring opgebouwd bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren.

Met de oprichting van Kolder Vorsselman Advocaten kunnen Arvin en Armin zich nu samen volledig richten op de rechtsgebieden waar hun hart ligt. Het kantoor beschikt over een unieke combinatie van een nuchtere pragmatische aanpak en wetenschappelijke diepgang. Altijd wordt gestreefd naar de voor u meest passende oplossing. Of dit nu het bereiken van een snel onderhandelingsresultaat is, of het opzoeken en zo nodig verleggen van juridische grenzen.

Arvin Kolder

De praktijk van Arvin bestaat met name uit het adviseren en procederen op het terrein van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een bijzondere focus op personenschadezaken. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Arvin verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

Armin Vorsselman

Armin is specialist in het aansprakelijkheids-, verzekerings- en tuchtrecht. Hij heeft als advocaat bij gerenommeerde noordelijke kantoren zowel overheden, bedrijven, instellingen als particulieren bijgestaan en zet deze praktijk nu voort. Hiernaast is Armin verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.