Arvin Kolder

De praktijk van Arvin bestaat met name uit het adviseren en procederen op het terrein van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een bijzondere focus op personenschadezaken. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Arvin sinds 2006 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij promoveerde in 2018 op een proefschrift op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht: ‘Aansprakelijkheid van de bedrijfsmatige gebruiker’. Per 1 januari 2020 is Arvin benoemd tot bijzonder hoogleraar Personenschade aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Arvin publiceert veelvuldig op zijn vakgebied, geeft lezingen in binnen- en buitenland, is onder meer vaste docent van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en zit in de redactie van het tijdschrift Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP) en het tijdschrift Jurisprudentie Aansprakelijkheid (JA).

Arvin treedt geregeld in de media op als deskundige op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en de personenschade. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). 

prof. mr. dr. A. (Arvin) Kolder

Direct contact met Arvin?