Skip to content

Armin Vorsselman

Armin is specialist in het aansprakelijkheids-, verzekerings- en tuchtrecht. Hij heeft als advocaat bij de kantoren Trip Advocaten & Notarissen en PlasBossinade Advocaten en Notarissen zowel overheden, bedrijven, instellingen als particulieren bijgestaan. Deze praktijk zet hij voort bij Kolder Vorsselman Advocaten. 

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Armin verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij doceert en deel uitmaakt van het Gronings Centrum voor Aansprakelijkheid en Schade (GCAS). Armin is tevens docent en examinator bij de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Hiernaast is hij hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates).

Armin publiceert regelmatig op zijn vakgebied en geeft cursussen aan advocaten, schade-experts en inhouse bij zijn cliënten. Ook wordt hij geregeld ingeschakeld als mediator of bindend adviseur op gezamenlijk verzoek van partijen. Van 2015 tot 2021 is Armin lid geweest van het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Vanaf 2018 was hij voorzitter. Ook is Armin lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). 

Armin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: letselschaderecht.

mr. H. (Armin) Vorsselman

Direct contact met Armin?